Mentale weerbaarheid

Een gezonde vitale geest

Als Natuurgeneeskundige kijk ik niet alleen naar het lichaam, maar ook naar de geest. Heb je veel last van stress, angsten en blokkades, of lukt het maar niet om een positieve mindset aan te nemen? Dan heb je een verhoogde kans op fysieke klachten. We noemen dit psychosomatische klachten.

In dat geval behandel ik niet de klacht, maar ga ik eerst op zoek naar de onderliggende factoren om het lichaam terug in evenwicht te brengen en help ik je om je weer in balans te brengen.

Door bewust te worden van onze ­mentale ­gezondheid, ondersteund door natuurlijke remedies kunnen we vaak beter omgaan met stress, angsten, moeilijkheden en uitdagingen.

Cognitieve functies verbeteren?

Werkt alles nog goed boven in het bolletje, of beginnen sommige cognitieve functies gestaag achteruit te gaan? Zeker op latere leeftijd kan je te maken met vergeet­achtigheid, moeite met focussen, of het niet goed verwerken van informatie er insluipen. Wanneer je dit merkt bij jezelf, dan nodig ik je graag uit om een afspraak met mij te maken. Misschien kan ik je wel helpen bij het verbeteren van je cognitieve functies.

© 2024- Alle rechten voorbehouden