Ziekte behandelen

Behandelen van ziekte

Helaas is ziekte niet altijd te voorkomen en reguliere geneeskunde is niet altijd de beste oplossing voor jou om te genezen.

Wil jij liever op een natuurlijke wijze geholpen worden, waarbij de nadruk wordt gelegd op het zelfherstellend vermogen van je lichaam? Dan is dat in heel veel gevallen mogelijk.

Natuurlijk gezond

Ik benader ziekte op een holistische manier, waarbij ik altijd eerst de oorzaak van de aandoening probeer te achterhalen. Vervolgens kijken we hoe we het lichaam het beste kunnen ondersteunen bij het herstellen van de balans.

Ik maak hierbij gebruik van diverse natuurlijke therapieën, waaronder voedingsadvies, kruidengeneeskunde, vitaliserende paddenstoelen en leefstijladvies. Ik pas mijn benadering aan op basis van jouw unieke behoeften.

Door de nadruk te leggen op de versterking van het immuunsysteem en het verminderen van ontstekingen, kan jouw lichaam ziekten beter bestrijden en herstellen. 

Klachten waarvoor je bij mij terecht kunt, zijn o.a.:

­immuunzwakte, pijn, overgewicht, slaapstoornis, burnout, stress, maag-darmaandoeningen, arterio­sclerose, chronische vermoeidheid, te hoog cholestorol, astma, reumatische artritis, jicht, eczeem, ­ontstekingen, schimmel­infecties, griep, tinnitus, ­ziekte van Lyme. 

Maar de lijst is uiteraard te lang om hier geheel op te sommen.

© 2024- Alle rechten voorbehouden